Nieuws en 'archief' Nieuws en 'archief'
Op deze pagina kunt u de laatste berichten van de kerkenraad, de afkondigingen en eventuele andere mededelingen vinden.

.

• Kliederkerk . Kijk bij het menuonderdeel  'Activiteiten'  in de maand Juli.
  • Slotzondag. Kijk bij het menuonderdeel  'Activiteiten'  in de maand Juli.

.

Afkondigingen van zondag 26 juni 2022
Goedemorgen gemeente, Namens de kerkenraad van de Protestantse Gemeente Adorp-Wetsinge-Sauwerd heten we iedereen van harte welkom.
In deze dienst gaat Lidy Luinstra voor en speelt Rolf Wassens op het orgel.

De bloemen van vandaag gaan met de hartelijke groet van de gemeente naar Ben Kwerreveld uit Adorp. Hij is weer thuisgekomen uit het ziekenhuis.

De kerkenraad is blij te kunnen vertellen dat Reinder van der Veen heeft aangegeven pastoraal medewerker te worden. Volgende week is het slotzondag. In deze dienst is er aandacht voor afscheid en bevestiging. Na afloop van deze dienst wordt het koffiedrinken georganiseerd in de tuin van familie Zijlstra – van der Veen.

De eerste collect is voor Binnenlands Diaconaat,  de tweede collecte is voor het werk in eigen gemeente en de deurcollecte is voor de voedselbank.

Afkondigingen van zondag 19 juni 2022
In deze dienst gaat ds Gertine Blom voor en speelt Jenne Jan Kwant op de piano.

De bloemen van vandaag gaan met de hartelijke groet van de gemeente naar Ina Jager.

De eerste collect is voor Regionaal Diaconaal Fonds en de tweede collecte is voor het werk in eigen gemeente.

Afkondigingen en mededelingen

Afkondigingen van zondag 12 juni 2022
In deze dienst gaat ds Johan Meijer voor en speelt Neliane de Vries op het orgel.

De bloemen van vandaag gaan met de hartelijke groet van de gemeente naar Gerrie Bakker. Het tweede boeket (kaart ligt in het Oldenhuis) is voor ds Johan Meijer als felicitatie voor zijn jubileum van 20 jaar.

De eerste collect is de zendingscollecte, voor stichting Help Afrika, de tweede collecte is voor het werk in eigen gemeente.

Afkondigingen van zondag 5 juni 2022
In deze dienst gaat ds Gertine Blom voor en speelt Arie van Wijk op het orgel.

Vooraankondiging
Op zondag 12 juni 2022 is er koffiedrinken na de dienst
Voorganger: ds. Johan Meijer

De bloemen van vandaag gaan vergezeld met een bedankje voor het kunstwerk en de hartelijke felicitaties van de gemeente naar Douwe Boersma.
In de hal ligt een kaart voor Hannah Corzaan, zij is geslaagd voor haar opleiding.

De eerste collect is de zendingscollecte, voor arme boeren in Zuid Afrika, de tweede collecte is voor het werk in eigen gemeente. We gaan vanaf heden weer met de collectezak de kerk rond.

Afkondigingen van zondag 29 mei 2022
In deze dienst gaat ds Sytske Dijkgraag-Nijdam voor en speelt Ditk Stavenga op het orgel.

De kerkenraad is verheugd te kunnen vertellen dat op zondag 5 juni, Eerste Pinksterdag, Germa Kauw-Zwakenberg en Anne Noor van Wijk belijdenis hopen af te leggen van hun geloof.
De bloemen gaan met de hartelijke groet van de gemeente naar Harm van Dijken.

De eerste collecte van deze week gaat naar het JOP, de tweede collecte is voor het werk in eigen gemeente en de derde collecte is voor de voedselbank. Er wordt gecollecteerd bij de uitgang. U kunt uw bijdrage ook overmaken via GIVT of de bank.