zaterdag 26 maart 2022

Meditatief wandelen (volgende datum nog onbekend)

Meditatief wandelen - zaterdag 26 maart

Nu de lente in aantocht is en we ook heel voorzichtig mogen hopen op een jaar dat niet meer zo door corona getekend wordt – wil ik graag beginnen met meer mogelijkheden voor ontmoeting. En hoe kun je dat beter doen dan in de buitenlucht?

Vanaf nu is er iedere maand ‘Meditatief wandelen’ op zaterdagmorgen. Dat betekent: met een groepje een uur op pad, met een afwisseling tussen stilte en gesprek, tussen lopen en stilstaan. Iedere maand is er een ander thema, gekoppeld aan de eerstvolgende kerkdienst waarin ik voorga. Ik neem een thermosfles koffie en thee mee voor na afloop. We zullen waarschijnlijk 3, max 4 kilometer afleggen.

Lijkt u/jou dit wat? Van harte welkom, oud/jong en alles daar tussenin.

De eerste keer is op zaterdagmorgen 26 maart van 9.30 tot 10.30 uur. We vertrekken vanaf de kerk. Graag even bij mij opgeven, zodat ik weet op wie we moeten wachten (en hoeveel koffie/thee er nodig is!). Mijn contactgegevens staan in de Schakel - of laat het me even weten als je me tegenkomt.

Gertine Blom