Kerkdiensten 2022 Kerkdiensten 2022
Voor tablet-bezitters blijkt het soms moeilijk om het submenu van dit menu te kiezen, daarom hier een alternatieve keuze mogelijkheid. Ook staan op deze pagina meerdere mogelijkheden om diensten on-line te volgen.

Kerkdiensten 2022
Datum Voorganger   Tijd Opmerkingen  Muziek/

3-juli Ds. G.Blom 9.30 Slotzondag Arie van Wijk
10-juli Ds. G. Segger 9.30   Arie van Wijk
17-jul Ds M. Bondzio 9.30   Dirk Stavenga
24-jul Ds. K. Dijkstra 9.30   Arie van Wijk
31-juli Mevr. L. Luinstra 9.30   Rolf Wassens
7-aug Ds. M. Bondzio 9.30   Dirk Stavenga
14aug  Dhr C. Smits 9.30   Klaas Harms
21-aug Ds. G.Blom    Avondmaal Arie van Wijk
28-aug Ds.Barbara de Beaufort 9.30   Arie van Wijk
4--sep Ds. G. Segger 9.30   Dirk Stavenga
11-sep  Ds. G. Blom     Arie van Wijk
18-sep Dhr. C. Smits 9.30   Arie van Ballegooien

Kerkdienst volgen via internet m.b.v. 'Kerkdienst gemist".

Kerkdiensten zijn live of achteraf te zien, via de site Kerkdienstgemist.nl  die kan opgezocht worden via een Web-browser (b.v. Microsoft Edge, Google Chrome, Apple Safari, etc.)
Gemakkelijker is om de op de volgende link  te klikken
Of kijk even verder in deze pagina naar het logo van kerkdienst gemist, die u na aanklikken rechtreeks naar de juiste site brengt.

Bij gebruik van sociale media die met app's werken: zoek in de Playstore of Appstore naar 'kerkdienst gemist', en installeer de gevonden app, en start die op.
U hoeft niet in te loggen voor onze diensten, tenzij het besloten diensten betreft..
Na het opstarten van de app, vult u  in het veld  'Zoek kerk' : PKN Sauwerd  in en klik daarna op de getoonde ronde foto van onze kerk. Dan kunt u uit de lijst de gewenste dienst opzoeken.
Houd er wel rekening mee dat niet alle besturings systemen/apparaten (b.v. TV's) ondersteund worden, maar probeer het gewoon, gebruik dan de webbrowser om naar 'kerkdienst gemist' te zoeken. Mocht niets lukken, zie dan de website van Kerkdienstgemist daar wordt o.a. als mogelijkheid chromecast aangegeven.

Tip: Klik op de video en type een 'F' om naar fullscreen (volledig scherm) te gaan, of klik
op het blokje [ ] rechtsonder in het videobeeld.
​​​(Wordt helaas niet op alle platvormen ondersteund).

Live of achteraf naar een kerkdienst kijken ?  Klik hier

Op Youtube staan ook (jeugd)diensten die in onze kerk gehouden zijn.

U kunt uw collecte bijdrage(n) ook geven via Givt.

Het kindernevendienst rooster vind u in de jeugd-pagina  hier.
Voor auto vervoer naar de kerk kunt contact opnemen met Dries Zwakenberg (coördinator).