Eigen Jeugd pagina Eigen Jeugd pagina
~ Kindernevendienst nu online ~

Sinds een aantal weken worden de kindernevendiensten online aangeboden via facebook. Hannah en ik (Germa) delen om de beurt een kindernevendienst verhaal met een bijbehorende activiteit. Dit delen wij via facebook van de kerk. Op deze manier willen wij ook ten tijde van het coronavirus materiaal blijven delen met ouders en kinderen.

Iedere zondag wordt in de ochtend (rond 9u) een verhaal met activiteit gedeeld. De filmpjes met de bijbehorende activiteiten zijn ook te vinden op het YouTube kanaal van de kerk.

Tot wanneer de online kindernevendiensten zullen worden gedeeld is niet bekend. Hannah en ik zullen gedurende de periode waarin de kerken gesloten moeten blijven de online kindernevendiensten met jullie blijven delen.

Kortom zolang de kerk in de fysieke vorm dicht blijft, zullen Hannah en ik via de facebookpagina een kindernevendienst delen op zondag.

Groetjes Germa Kauw- Zwakenberg