WELKOM WELKOM

bij de Protestantse gemeente te Adorp Wetsinge Sauwerd.

Het nieuws, en de oudere mededelingen staan (tijdelijk) onder het Home-menu.

RIVM corona regels voor onze kerkdiensten.

We blijven onze kerkdiensten organiseren volgens ons gebruiksplan met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM.
We vragen aan onze gemeenteleden en gasten het volgende:
1. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten en koorts (noodmaatregel RIVM).
2. Behoort u tot de risicogroep? Ga verantwoord om met deelname aan onze activiteiten.
  - gemeenteleden die 70 jaar en ouder zijn
  - gemeenteleden met een kwetsbare gezondheid en/ of een onderliggende aandoening
3. Er wordt minimaal gebruik gemaakt van de toiletten.
4. Geef de ander de ruimte en de tijd en houdt 1,5 meter afstand van elkaar.
* Gezinnen mogen bij elkaar zitten.
* Verder wordt voor iedereen de 1,5 meter regel gehanteerd.
* Banken die gebruikt worden zijn herkenbaar gemarkeerd.
* Er is geen gemeentezang. Er mag wel gezongen worden door hen die op de voorste banken hebben plaatsgenomen. Er zal voldoende geventileerd worden tijdens de dienst.

Over ons.

Hieronder staan de foto's van onze kerken. Elke zondag vind in één van deze kerken een kerkdienst plaats, meestal in Sauwerd.
Bovendien vinden er diensten plaats op bid- en dankdag, in de Goede Week, op Kerstavond, Eerste kerstdag en oudjaarsavond. Op stille Zaterdag en op Kerstavond zijn de diensten in Adorp.
Zie in het menu (links bij Kerkdiensten) voor de juiste tijden.

De (oorspronkelijk) hervormde kerk in Adorp

De (oorspronklijk) hervormde kerk in Wetsinge. Nu eigendom van de Stichting Oude Groniner Kerken.

De (oorspronkelijk) gereformeerde kerk in Sauwerd, met links de pastorie, en rechts het Oldenhuis.

Het interieur van de kerk in Sauwerd.

Drie wanden zijn voorzien van een bijbelse afbeelding. De schilderijen  zijn van de schilder Aizo Betten (1938-2014) uit Warffum. Aizo was lid van de kunstenaarskring "de Ploeg"en heeft veel naam gemaakt als kunstenaar.

Pagina laatst aangepast op 6-juli--2020