Digitale nieuwsbrief Digitale nieuwsbrief

In de afgelopen tijd is de behoefte ontstaan aan een nieuwe mogelijkheid voor communicatie binnen de gemeente. Nu komt het nieuws in de Schakel en op de website, en worden bij de afkondigingen de belangrijkste mededelingen genoemd.

Maar het zou ook fijn zijn om een manier te hebben om per e-mail te kunnen communiceren. Dat is snel, direct en makkelijk en zorgt ervoor dat we meer mensen kunnen bereiken.

Daarom is het idee ontstaan om een digitale nieuwsbrief te maken. Een brief die wekelijks of tweewekelijks in je mailbox belandt, met daarin de meest actuele berichten over bijvoorbeeld de zondagse kerkdiensten of over activiteiten die plaatsvinden. Zeker ook met de coronamaatregelen is het nuttig om sneller berichten te kunnen verspreiden. Er zijn al heel veel kerken die met zo’n nieuwsbrief werken en dat bevalt goed.

Ook als predikant vind ik het fijn om de mogelijkheid te hebben wat directer berichten te kunnen sturen.

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor gemeenteleden. We zullen hierbij uiteraard de privacy-richtlijnen in acht nemen. Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven van de nieuwsbrief.

Voorlopig zullen we gaan uitproberen of dit goed werkt. De Schakel, de website en de afkondigingen op zondag blijven voorlopig op de normale manier werken. Een uitgeprinte versie van de nieuwsbrief, voor wie echt geen toegang heeft tot e-mail, zal in de hal van de kerk beschikbaar zijn.

Wil je ook de digitale nieuwsbrief ontvangen? Klik dan hier .
Een mail sturen naar dsgertine@gmail.com mag ook.