Kerkdienst gemist Kerkdienst gemist

Kerkdienst gemist? Dan kunt u hier de dienst (nog eens) beluisteren via de kerkomroep.nl
Ook kunt u al vrij snel nadat de kerkdienstopname begonnen is life meeluisteren.

LET OP

De eerste keer dat u gaat luisteren via een Windows-PC moet u nog toestemming geven om de sIKN player te installeren. Dat gaat heel gemakkelijk door 2 keer op de gestelde vraag om de player  te "Installeren" dit bevestigen, en eveneens bevestigen dat er wijzigingen op uw computer worden aangebracht, door er op "ja" te klikken.

Klik op de volgende link   http://www.kerkomroep.nl , en vul boven het landkaartje de plaatsnaam  "sauwerd"  in en kies dan van de 2 getoonde kerken de juiste,  daarna worden de vragen, zoals ze hierboven staan, gesteld.

Daarna kunt u het woordje "Luisteren"  op de juiste datum aanklikken, dan zal het afspelen beginnen. Denkt u eraan de luidsprekers aan te zetten?
De gegevens over de dienst worden op deze app niet ingevuld (voorlopig), maar u vind de liturgie wel op de website.
Mocht de juiste datum er niet bijstaan, dan is de uitzending nog niet begonnen, probeer het nog eens na een paar minuten door de app of op de pc het programma nog eens opnieuw te starten.

Storing tips:
  • Mocht tijdens het luisteren naar de uitzending een probleem ontstaan, start dan de app of programma opnieuw op, wees niet bang dat je dan weer van voren af aan moet luisteren, want als de dienst nog bezig gaat het gewoon verder.
  • Na afloop van de dienst kan ook de geluidsopname ook gedownload of beluisterd worden, dan krijg je echter de hele dienst opnieuw.
  • Meld storingen wel aan als het vaker gebeurd. Graag met dag en tijdstip (ongeveer). Per mail kan dat bij de locale webbeheerder (zie hieronder)
Download tip
  • Als u de dienst wilt bewaren klik dan op het pijltje achteraan, en bevestig de popup die volgt. LET OP. Het audio bestand blijft ongeveer een maand op de kerkomroep-server staan, daarna is het echt weg.

Nog vragen, stel ze gerust. Zie het menu bij "Informatie" >  "Contact"

App voor Kerkomroep gratis beschikbaar voor zowel Apple  als voor Android-apparatuur!

De app voor Iphone en Ipad is beschikbaar in de Appstore onder de categorie Lifestyle of de zoekopdracht Kerkomroep. De Android versie is te vinden bij de Playstore van Google.

Via uw smartphone of tabletpc een kerkdienst volgen, waar u ook bent in de wereld? Dat kan nu ook met de Kerkomroep-app voor Android-apparatuur!

Alle kerken die aangesloten zijn bij sIKN zijn door middel van deze app op een eenvoudige manier te volgen. Net als via de website zijn de diensten en vieringen live te volgen maar ook kunt u deze op een later tijdstip (nogmaals) meemaken via het archief.

Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan men verder navigeert door de app. Ook binnen deze app zijn er diverse zoekmogelijkheden zoals zoeken op provincie, plaats of specifiek op beelduitzendingen. De buttons zijn extra groot om de bediening eenvoudig te houden.

Bijzonder in het menu in de app is een button “Mijn kerken” waaronder elke gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om op deze manier snel bij de kerk uit te komen waar men graag naar luistert of kijkt.

Ook wanneer u van uw kerk een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen, voorziet de app in de mogelijkheid uw gegevens hierin vast te leggen. Op deze manier kunt u door middel van deze app altijd snel naar uw kerk luisteren of kijken.

TIP
Bij de instellingen staat ook de mogelijkheid om de app af te sluiten, waarbij het geluid aan blijft, dit kan handig zijn bij het luisteren via uw smartphone, omdat u dan naast het geluid ook de liturgie er tegelijk bij kunt bekijken.

Laatst aangepast 30-augustus-2020