« vorige  |  juli 2022  |  volgende »

Zondag 3 juli 2022 Slotzondag
Locatie: Sauwerd
Tijdstip: 9.30

We starten om 9.30 uur met een interactieve viering in de kerk in Sauwerd. Thema van de viering is: bouwen aan Gods Koninkrijk. Tijdens de viering gaan we écht bouwen, praten over hoe we kunnen bouwen, en/of nadenken over wat bouwen aan Gods Koninkrijk voor ons betekent.

Daarna gezelligheid in de tuin van de familie Zijlstra, Burchtweg 20. We gaan samen koffie, thee, ranja drinken, er is een speurtocht, er zijn buitenspelletjes en we sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Deze dag meebeleven? Dat kan! Neem dan dit mee om samen te delen:
- iets lekkers voor bij de koffie
- een gerechtje voor de lunch

En dit voor jezelf/uzelf:
- een kopje, bord en bestek
- een picknickkleed of stoeltje

Tot zondag!

Vragen? Neem contact op met Brechtje van Wijk (brechtje@rietveldhoeve.nl en 06-22582989).

Vrijdag 8 juli 2022 Slotbarbecue jeugd
Locatie: Sauwerd-Winsum

Op vrijdagavond 8 juli staat de jaarlijkse barbecue van de jeugdraad gepland, voor alle kinderen en jongeren van onze gemeente. Om 16.30 uur vertrekken we vanaf de kerk in Sauwerd met de fiets naar Winsum. Kosten zijn €3,50 per persoon. Graag voor 30 juni opgeven door een appje te sturen naar Germa (06 40095736).

Zondag 10 juli 2022 Kliederkerk
Locatie: Kerk Sauwerd
Tijdstip: 11-13 uur

Kliederkerk zondag 10 juli:
Wat een spetterende liefde!

Tijd: 11 - 13 uur
Locatie: in en rondom de kerk in Sauwerd, Kerkstraat 11

We duiken in het verhaal van Jona. Jona leefde heel lang geleden en was een tikkeltje eigenwijs. Als God iets vraagt, gaat hij precies de andere kant op. Dat is niet zo'n goed idee. In een storm op zee, komt hij in het water terecht. Gelukkig! Een grote vis redt hem. In de buik van de vis weet Jona het opeens: hij ging de verkeerde kant op. En toen...

Benieuwd hoe dit verhaal afloopt, of jij soms ook een beetje op de eigenwijze Jona lijkt, en hoe spetterend Gods liefde is? Ontdek het met ons mee tijdens de vrolijkste kerk van Sauwerd: Kliederkerk!

We gaan samen ontdekken, vieren en eten. Klein inkijkje: je kan een beetje vies worden, dus laat je netste kleding thuis.

Programma:
10.30 uur: de koffie, thee, ranja staat klaar
11:00 uur: samen ontdekken met al onze zintuigen, door te spelen, knutselen, sporten, voelen en proeven
11.45 uur: samen vieren door het beleven van een verhaal, zingen en bidden
12:00 uur: samen eten, spelen en (na)praten

Kliederkerk is volop kerk, maar dan anders. Kliederkerk is er voor alle (klein)kinderen met hun (groot)ouders, verzorgers. Of je nu vaak in de kerk komt, of niet, Kliederkerk is een ochtend om samen te beleven. Zien we jullie dan?